Villkor & Regler
Här kan du se vilka villkor och regler som gäller när du går kurs hos Ekerö Hundhall! 

Allmänna villkor

Kursavgiften ska vara till fullo betald innan kursen startar.

Anmälan till en kurs är bindande!
Anmäl dig gärna inte till en kurs om du är osäker på om du vill gå kursen. Då tar du kanske plats för någon som verkligen vill gå.

Har kursen startat och du väljer att avbryta kursen återbetalas inte kursavgiften. Oavsett efter vilken gång du avbryter.
Kan du däremot inte inte fortsätta kursen återbetalas kursavgiften minus de tillfällen som varit och 10% i administrativ avgift. Tänk på att läkar- eller veterinärintyg krävs för detta.

Blir hunden sjuk, och du gärna vill gå klart kursen så försöker jag lösa det i en annan kursgrupp längre fram.

Enligt lagen om tillsyn över hundar och katter (lag 2007:1150) har en hundägare alltid strikt ansvar för sin hund och det gäller självklart även när ni är på kurs och vid privatträning.

Hunden ska vara vaccinerad enligt SKK's rekommendationer. Valp kan påbörja valpkurs innan påfyllnadsdosen som ges vid 3 månaders ålder, under förutsättning att grundvaccinationen är gjord. Rådgör med din veterinär om du är osäker.

Om hunden är sjuk ska den stanna hemma, särskilt om det är något som smittar. Du som hundägare är välkommen att delta utan hund. Om hunden insjuknar innan kursstart återfås kursavgiften (minus 20% i administrativ avgift) mot uppvisande av veterinärintyg eller annat som stärker att hunden är sjuk.

Löptikar är välkomna, utom under de mest intensiva löpdagarna (höglöpet). Använd tikskydd.
Du som hundägare är välkommen att delta utan hund.